Von hinten ausgef *** Ölsardin

“As, dat had je nou niet tegen de gastheer van deze salon moeten zeggen. Je weet dat niet iedereen poëtisch aangelegd is.”
“Ach Miep, die paar woordjes...”
“Een p
aar verstrekkende woordjes As. Dit is nu al de vierde salon waar we niet meer in mogen.”
“Nou zeg! Die andere keer was jouw schuld, omdat jij je handen niet thuis kon houden.”
“Maar dat stelde helemaal niets voor! Zo’n klein kneepje, wat geeft dat nou?”
Wat geeft dat nou?! Dat is een ongewenste intimiteit! Je mag niet in billen van mannen knijpen. Die arme man is beklag gaan doen bij de gastheer en die heeft ons de salon uitgezet. Niet omdat jij slechts één keer, maar herhaaldelijk in billen van mannen knijpt.”
“Ja, maar As, it’s beyond my control, als ik een paar billen zie van een man die het enorm met zichzelf heeft getroffen en die zich op dat moment nogal staat uit te sloven voor een dame, dan moet ik bij het passeren even in zijn bil knijpen. Als hij dan angstig naar zijn billen grijpt, word ik daar vrolijk van. En jij ook, geef het maar toe...
En trouwens, de laatste keer dat wij een salon uitgezet werden, kwam door jou. Omdat jij tegen de gastvrouw zei dat het weer pet was met de muziek.”
“Dat wás pet Miep. Het was nog nooit zo pet als die keer. En dat mag die gastvrouw best weten. Iemand moet het haar zeggen, dus heb ik die taak op mij genomen. En ja, de boodschapper wordt altijd gestraft.”
“Ja maar As, soms maak je teveel los bij de mensen.”
“Hoor eens, mijn makke stelt niets voor vergeleken wat jij vorige week voor elkaar kreeg. Toen liet je een spoor van vernieling achter.”
“Dat was niet mijn schuld As, ik volgde alleen maar! Die keer danste ik met een echte maestro en dat ging best goed, totdat mijn been door een frivole gancho achter een stoel bleef hangen. ‘Maestro, maestro’, fluisterde ik in zijn oor, ‘er hangt een stoel aan mijn been’. Maar hij hoorde me niet, want hij ging zo op in het dansen, dat hij mij was vergeten! Ik heb het hele nummer die stoel achter mij aan gesleept en dat geeft vanzelf een bende. Nou, en ik kan er niks aan doen dat ik toen ook nog de dj-tafel meetrok.”
“De hele muziekcollectie over de vloer Miep!”
“Overmacht As! Alsof ik dat zo leuk vind! Sinds ik met de groten der aarde dans, is mijn WA-premie zelfs omhoog gegaan!”
“Ja, en
een salonverbod van drie maanden.”
“Ach, salons zat.”
“Dat is waar Miep.”
“Maar ik begrijp je wel As, dat je woorden met de gastheer gehad hebt. Wij, met onze staat van dienst, horen op de gastenlijst, en niet op de zwarte lijst.”
Tangomagia
Sevillanas
Schaapjes
Klassieker
Loterij
Volgeling
Ölsardin
Zinloos
Gemoed
Miguel Angel
Vriendinnetje
Vento Fresco
Drie is teveel
Faust
Ons Soort Dames
Hoog in de bol
Fare bella figura
Neusdevreugd
Sven
Nichtje
Homo
Buzz
Pina en Trui dansen door